Of het nou gaat om het verbouwen van een complete woning, een renovatie of stuc- en schilderwerk. Bij ons kan je voor alles terecht. 

Klantervaringen

Wat klanten zeggen over onze diensten


''Myjer onderhoud en renovatie leveren vakkundig werk.
Ze leveren nette diensten, denken met je mee, leveren goede kwaliteit.

Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen! Zeer tevreden!''

fam. brandwacht - hilberink
schilderwerk (Bornebroek)

“Andre en Dewi Myjer van Myjer Onderhoud & Renovatie bij ons gehad om glas te zetten. Ze hebben het netjes gedaan je kunt zien dat ze jaren ervaring hebben, vader en zoon zijn een goed team samen."

B. Nijhof
Glaswerk (Markelo)

''Zorgvuldige offerte opgesteld in lijn met de wensen; bij nader inzien is er zelfs iets extra’s uitgevoerd vanuit een klant- en servicegerichte insteek. Schilderwerk van goede kwaliteit en naar tevredenheid opgeleverd. Rustig, met zorg, geen gedoe en na het werk alles keurig en schoon achtergelaten”.

Familie otter
schilderwerk (holten)

“Onze hele woning laten spuiten en sauzen na een grote verbouwing. Met een top resultaat! Er wordt goed met je meegedacht over de opties, en er is altijd een oplossing. Zeer nette en vriendelijke mensen. Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan, op naar de buitenkant!"

FAMILIE HOLTKAMP
spuitwerk en sauzen (rijssen)

"Medio 2022 zijn wij in Goor komen wonen en wilde onze woning een opknapbeurt geven. Maar ja, nieuw in de gemeente dus welke keuze maak je dan?
 
Via via kregen we de aanbeveling om contact op te nemen met Myjer Onderhoud en Renovatie. Die doen niet alleen schilderwerkzaamheden maar ook Onderhoud en Renovatie. Meteen al bij het eerste contact ontstond er vertrouwen. Er werd goed geluisterd naar wat we wilde en ook de adviezen welke we kregen waren van een toegevoegde waarde. Door het vertrouwen hebben wij de sleutel afgegeven en dat is van beide kanten zeer goed bevallen want toen wij nog in de voormalige woning aan het inpakken waren is onze nieuwe woning volledig en naar grote tevredenheid geschilderd.


Dus bent u op zoek naar een bedrijf wat uw woning een nieuwe look kan geven bel dan zeker met Myjer Onderhoud en Renovatie."

RENE HOUTGRAAF
RENOVATIE- EN SCHILDERWERK (G00R)

''Myjer Onderhoud & Renovatie heeft er bij ons thuis voor gezorgd dat ons huis weer warm aanvoelt! Zo hebben zij bij ons de woonkamer en keuken behangen, geschilderd en het plafond weer een frisse uitstraling gegeven. Myjer Onderhoud & Renovatie denkt goed mee met wat we met de ruimte wilden doen, zijn goed bereikbaar voor vragen en/of afspraken en laten hun werk netjes achter! Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat!”.


Kim Jansen
BEHANG- EN SCHILDERWERK (G00R)

''Wij hebben ons huis van binnen helemaal laten schilderen en een nieuwe vloer gelegd .
Dewi heeft overal netjes werk van gemaakt . Ook met behulp van André zijn vader .
En alles eromheen hebben ze netjes geregeld!
Echt een aanrader deze vakmensen!''


fam. otten
RENOVATIE- EN SCHILDERWERK (enter)

''Dewi heeft bij ons de muren van ons trapgat weer super strak gemaakt! Dit doormiddel van vliesbehang en schilderwerk. Wij hadden eigenlijk weinig inbreng over welke kleur we wilden dus vertrouwde Dewi volledig. De beste keuze die we konden maken, want de kleur op onze muren die hij heeft uitgekozen past perfect! Het resultaat is prachtig! Dewi levert super strak werk, houdt zich aan de afspraken en is makkelijk bereikbaar. Kortom, een echte vakman!''


Fam Oolbekkink / van coesant
BEHANG- EN SCHILDERWERK (G00R)
Wij helpen je graag

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Success message!
Warning message!
Error message!