Of het nou gaat om het verbouwen van een complete woning, een renovatie of stuc- en schilderwerk. Bij ons kan je voor alles terecht. 

Onze afgeronde projecten


Dat zijn projecten die net even anders zijn dan anders. Waarbij je kunt zien dat er is meegedacht; vanaf het begin van het project tot aan de uitvoering en afronding. En zeker niet onbelangrijk; dat er één aanspreekpunt is tijdens een project, zodat je niet zelf achter zaken aan hoeft. Hieronder vind je een kleine greep uit een aantal afgeronde projecten en werkzaamheden van Myjer Onderhoud & Renovatie. Staat er iets tussen wat je aanspreekt en waar je meer over wilt weten? Neem dan gerust contact op.


Renovatie woning

Project: Renovatie woning
Opdrachtgever: Particulier (Rijssen)

Dewi: “Bij de renovatie van het huis zijn verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo zijn er nieuwe draairamen geplaatst op de 1e verdieping en is er gedeeltelijk nieuw thermopane geïnstalleerd. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe opdekdeuren geplaatst en is er nieuw deurbeslag aangebracht in de gehele woning. Ook zijn er overzet vensterbanken geplaatst en zijn er diverse binnen schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Verder is er houtrot hersteld en is er schilderwerk aan de buitenzijde van de woning verricht. Dankzij deze renovatiewerkzaamheden is de woning nu weer in goede staat en kan er weer jarenlang van genoten worden.”.

Stucen & Schilderen

Project: Wanden gestuct & gesaust / Deuren & kozijnen geschilderd.
Opdrachtgever: Particulier (Goor)

Dewi: “In een woning in Goor hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben we de wanden gestuct en voorzien van glasvliesbehang. Vervolgens zijn de wanden en plafonds professioneel gesaust. Ook hebben we de kozijnen en deuren van een nieuw likje verf voorzien. Het resultaat mag er zijn: de woning ziet er weer fris en modern uit en is klaar om weer jarenlang bewoond te worden.”.

Behangen en sauzen 

Project: Behangen en sauzen 
Opdrachtgever: Particulier (Apeldoorn)

Dewi: “Onlangs hebben we een project afgerond voor de opdrachtgever Thuisin Leferink: het behangen van een pand in Apeldoorn met glad Renovlies behang. Daarnaast hebben we ons gericht op het sauzen van de overige muren en het plafond.  We waren blij om te horen dat onze klant tevreden was met het werk dat we hebben geleverd.”.

Klantervaringen

Wat klanten zeggen over onze diensten


'Myjer Onderhoud & Renovatie heeft er bij ons thuis voor gezorgd dat ons huis weer warm aanvoelt! Zo hebben zij bij ons de woonkamer en keuken behangen, geschilderd en het plafond weer een frisse uitstraling gegeven. Myjer Onderhoud & Renovatie denkt goed mee met wat we met de ruimte wilden doen, zijn goed bereikbaar voor vragen en/of afspraken en laten hun werk netjes achter! Wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat!”.

Kim Jansen
Behang- en schilderwerk (G00r)

“Andre en Dewi Myjer van Myjer Onderhoud & Renovatie bij ons gehad om glas te zetten. Ze hebben het netjes gedaan je kunt zien dat ze jaren ervaring hebben, vader en zoon zijn een goed team samen."
B. Nijhof
Glaswerk (Markelo)

"Medio 2022 zijn wij in Goor komen wonen en wilde onze woning een opknapbeurt geven. Maar ja, nieuw in de gemeente dus welke keuze maak je dan?
 
Via via kregen we de aanbeveling om contact op te nemen met Myjer Onderhoud en Renovatie. Die doen niet alleen schilderwerkzaamheden maar ook Onderhoud en Renovatie. Meteen al bij het eerste contact ontstond er vertrouwen. Er werd goed geluisterd naar wat we wilde en ook de adviezen welke we kregen waren van een toegevoegde waarde. Door het vertrouwen hebben wij de sleutel afgegeven en dat is van beide kanten zeer goed bevallen want toen wij nog in de voormalige woning aan het inpakken waren is onze nieuwe woning volledig en naar grote tevredenheid geschilderd.


Dus bent u op zoek naar een bedrijf wat uw woning een nieuwe look kan geven bel dan zeker met Myjer Onderhoud en Renovatie."

Rene houtGraaf 
Renovatie- en schilderwerk (G00r)
Wij helpen je graag

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze afgeronde projecten


Schilderen woning

Project: Schilderwerk 
Opdrachtgever: Particulier (Ootmarsum)

Dewi: “Voor dit project hebben wij een woning van top tot teen hebben geschilderd. Van trappen, kozijnen tot aan de muren en het plafond. Het was een flinke klus, maar we wisten dat onze klant op zoek was naar een volledig nieuwe look voor hun huis, en dat was precies wat we hen hebben geleverd. Wij en onze klant zijn hartstikke tevreden met het eindresultaat”.

Nieuwe kozijnen

Project: Kozijnen geplaatst
Opdrachtgever: Particulier  (Holten)

Dewi: “Samen met het bedrijf  Timmerwerken Jannink hebben we onlangs een project afgerond. We kregen de opdracht om nieuwe kozijnen te plaatsen in hun woning en we wisten dat we de juiste partner hadden gevonden in Jannink. Top om te zien hoe de nieuwe kozijnen het uiterlijk van de woning verbeterden en we waren blij om te horen hoe tevreden onze klant was met het eindresultaat.”.

Renovatie woning

Project: Renovatie woning
Opdrachtgever: Particulier (Enter)

Dewi: “Onlangs hebben wij de keuken en woonkamer gerenoveerd van een woning in Enter. Er zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd om de ruimtes te moderniseren en praktischer in te delen. Zo zijn er nieuwe keukenkastjes en apparatuur geplaatst en is er een nieuw aanrechtblad geïnstalleerd. Ook is de woonkamer onder handen genomen: er is een nieuwe vloer gelegd en de muren zijn geschilderd. Het eindresultaat is een prachtige, eigentijdse keuken en woonkamer waar de bewoners weer jarenlang van kunnen genieten.”.

Wij helpen je graag

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Success message!
Warning message!
Error message!